Cabluri electrice Nichel

Material: Nichel
Model: 1 fir
Culoare: Violet
Material izolatie: Fibra de sticlă siliconată

Suport Comanda Online

Distribuie
Modalitati de Livrare Fire Electrice, Cabluri Electrice, Conductori Electrici. Tehnocom Liv va pune la dispzitie Fire si Cabluri electrice de cea mai buna calitate. Tehnocom Liv detine stoc de cabluri electrice compuse din unul sau mai mulți conductori electrici. Conductorul și firul electric este prevazut cu izolatie exterioara din fibră sticlă siliconată. Deținem stoc si de cabluri electrice si cu protectie din cauciuc siliconic. Toate detaliile despre aceste tipuri de fire si cabluri electrici gasiti mai jos.

Fire electrice mono conductoare din cupru.

Primul model de fir electric este dintr-un singur conductor pe baza de cupru. La exterior firul de cupru este izolat cu manta din cauciuc siliconic. Învelișul exterior al firului electric este fabricat să funcționeze intre – 60 si +180° grade Celsius. Temperatura de referinta este temperatura de lucru in ciclu continuu. Temperatura maxima de functionare in ciclu discontinuu a conductorului electric este de 350 grade Celsius. Tensiunea recomanda de utilizare a cablului electric este de 300 / 500 Volti. Tensiunea de ardere a firului electric este de 2000 Volti.

Modelul doi de fir electric monoconductor este fabricat din cupru cu izolatie exterioara din fibra de sticlă siliconată împletită. Temperatura de lucru în ciclu continuu a cablului electric este intre - 60 grade Celsius si plus 280° Celsius. Temperatura de funcționare maximă recomandată a firului electric este de plus 350° Celsius. Tensiunea de utilizare a coductorului electric este de 300/500 Volti. Tensiunea de ardere a firului electric este de 2000 Volti.


Conductori electrici si cabluri electrice. Conductori electrici si cabluri electrice din mai multi conductori protejaţi exterior cu teaca fibra sticla emailata cu silicon individual si manta dubla manta exterioara cu cauciuc siliconic ai tresa metalica impletita si tratata galvanic.
Temperatura recomandata de lucru in ciclu continuu la conductori este de minus 60ºC si +350° Celsius. Temperatura maxima suportata pe perioade foarte scurte este de plus 400°Celsius. Tensiunea de utilizare a conductorilor electrice este de 300/500 Volti. Tensiunea de ardere este de 2000 Volti.
Fire electrice cu manta exterioara din Teacă dublă împletită din fibră de sticlă acoperita cu lac siliconic imbracate toate suplimentar in tresa metalica galvanizata

• Temperatura de lucru (in ciclu continuu): -60 la 350 ° C
• Temperatura maxima: 400°C.
• Tensiunea de utilizare: 300/500V.
• Tensiunea de ardere: 2000 V
MVQ – cauciuc silionic superior recomandat in industrie cu o foarte buna rezistenta la intemperii, radiaţii ultraviolete, bioxid de carbon, oxigen, ozon şi produse petroliere pâna la temperaturi de 220ºC.