Comanda

Clientul poate efectua comenzi pe site-ul www.tehnocomliv.ro, prin adăugarea bunurilor dorite în coşul de cumpărături, comanda finalizându-se prin angajamentul clientului pentru una din modalităţile de plată indicate în mod expres pe site. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un bun este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta. Adăugarea unui bun în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a bunului. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării comenzii. Odată primită comanda dumneavoastră, urmează să fiţi contactaţi telefonic în cel mai scurt timp pentru confirmarea acesteia şi stabilirea tuturor detaliilor legate de plata şi livrarea produselor.

 

Modalități de plată

Modalităţile prin care se pot achita produsele sunt: - Ramburs , în numerar la primirea coletului. pentru comenzi ce nu depăşesc valoarea de 5.000 lei inclusiv TVA plata se poate face . Peste acesta valoare plata se va face cu ordin de plata in avans.

 

Livrarea

Transport în maximum 24h * Nu oferim de TRANSPORT GRATUIT! Indifferent de valoare ** Produsele noastre vor fi livrate în 24 ore lucrătoare prin curierat RAPID în orice localitate din România prin intermediul colaboratorilor noștri. Este necesar să înţelegeți câteva noțiuni referitoare la politica de transport a colaboratorilor noștri, exemplificând mai jos posibile situații: De asemenea, se poate efectua o comandă telefonica O comandă poate fi reţinută în magazinul nostru timp de maximum 3 zile calendaristice Orice comandă poate fi rezervată maximum 3 zile lucrătoare. Dacă coletul nu se expediază în cel mult 3 zile lucrătoare (la cererea dvs) sau nu se efectuează plata aferentă produselor rezervate, comanda se va anula automat.